Srpska pjevačica Aleksandra Prijović, poznatija kao snaha Lepe Brene, napokon je javno progovorila o pričama koje prate njenog supruga Filipa Živojinovića, Breninog posinka, piše Kurir. Naime, u tamošnjim medijima već dugo se šuška da joj je Filip nevjeran, na što se ona nije mnogo obazirala, a otkrila je i zašto. 

'Koliko ja znam, nije istina da me vara. Ne kontroliram ga! Jedino kada je moguće da me vara je kad ja spavam', rekla je sa smiješkom o suprugu, za kojeg se udala u lipnju prošle godine, i dodala: 'Tako da, ako je izašao dok sam spavala, onda svaka mu čast'.

Naglasila je kako se njih dvoje praktički ne razdvajaju. 'Mi smo stalno zajedno. Imam šifru od njegovog mobitela, ima i on od mog. Nikad ne uzimam njegov mobitel, jedino kad moram pustiti neku pjesmu, ali da ga provjeravam, ne, nikada', rekla je i potom iznenadila mirno se osvrnuvši na pisanja medija koji tvrde suprotno.

'Ne pogađaju me takvi naslovi. Ja sam svjesna za koga sam se udala. Toliko sam puta rekla da je najbolji', zaključila je 23-godišnja majka Breninog unuka Aleksandra, kojeg je rodila početkom ožujka. 

Podsjetimo, 33-godišnji Filip Živojinović je, prema pisanju Skandala, navodno varao suprugu s manekenkom dok je Aleksandra bila u poodmakloj trudnoći. Navodno su se upoznali u obiteljskom restoranu Živojinovića i imali kratku romansu. Provodili su puno vremena zajedno, zbog čega je Aleksandra poludjela jer je ona 'čamila' sama u stanu. Noćima je plakala i zvala ga, a on joj se nije javljao. Navodno mu je zbog toga zaprijetila da neće vidjeti sina ako se ne vrati kući i dođe k pameti. Tek onda je Filip okončao aferu.