Folk pjevačica Lepa Brena prije dvadeset je dana postala baka nakon što je supruga njezinog posinka Filipa, 23-godišnja Aleksandra Prijović, na svijet donijela malenog Aleksandra. Iako ponosna mama od porođaja nije objavljivala fotografije na društvenim mrežama, sada je odlučila prekinuti šutnju i s obožavateljima na Instagramu podijeliti rijedak trenutak iz privatnog života. 

Naime, 23-godišnja pjevačica, koja je zbog trudnoće i prinove u obitelji odlučila napraviti pauzu u glazbenoj karijeri, objavila je fotografiju koja nikog od mnogobrojnih pratitelja na Instagramu nije ostavila ravnodušnim. Na spomenutoj fotografiji Aleksandra pozira u društvu supruga, 33-godišnjeg Filipa Živojinovića, a ako je suditi prema izrazima lica, par je iznimno sretan i zaljubljen što potvrđuje i srce koje je snaha Lepe Brene stavila u opis. 

Podsjećamo, maleni nasljednik je na svijet stigao u privatnoj klinici u Beogradu, a obitelj Lepe Brene ne skriva koliko su sretni zbog rođenja Aleksandra. O rođenju unučića Brena je za Story.hr rekla: 'Znala sam da će ovo osvježiti moj emotivni život i da će sada sve krenuti u jednom posebnom smjeru. Mislim da su mi ovo jedni od najljepših trenutaka u životu'.