Po prvi put otkako je 6. ožujka rodila sina Aleksandra, snaha Lepe Brene, 23-godišnja Aleksandra Prijović, odlučila je napraviti pauzu od majčinskih obaveza te sa suprugom, posinkom Lepe Brene, Filipom Živojinovićem, otići u noćni izlazak. Kako prenosi Kurir, 23-godišnjakinja je sa suprugom do jutra tulumarila u beogradskom klubu, gdje je nastupao njihov vjenčani kum Aco Pejović, a jedan detalj na mladoj mami nikome nije promaknuo. 

Naime, mlađahna pjevačica, iako je tek nedavno rodila, cijelu večer se odavala dugogodišnjem poroku. Aleksandra je za vrijeme tulumarenja pušila cigarete, a Filip navodno nije ispuštao žestoka pića iz ruke. Iako je poznato kako 23-godišnjakinja već godinama uživa u nikotinu, fotografije na kojima pleše s cigaretama u ruci, nisu dobile odobravanje mnogobrojnih obožavatelja koji su na društvenim mrežama poveli raspravu te se zabrinuto zapitali gdje je maleni Aleksandar dok mu roditelji tulumare do ranih jutarnjih sati. 

Podsjećamo, Aleksandra je početkom ožujka ove godine rodila svoje prvo dijete, sina Aleksandra, a nedavno je samo za Story.hr progovorila o majčinstvu i prvim mjesecima s malenim. 'Sve se u potpunosti promijenilo. Kuća miriše na bebu, čuje se samo smijeh, a moji prioriteti u životu su postali drugačiji naravno. Sve je podređeno Aleksandru', ispričala je tada pjevačica koja je otkrila kako jedva čeka dovesti malenog u rodni Beli Manastir.