Srpska pjevačica, 23-godišnja Aleksandra Prijović, prije godinu je dana izrekla sudbonosno 'da' posinku Lepe Brene, 33-godišnjem Filipu Živojinoviću, a kao kruna njihove ljubavi u ožujku je ove godine na svijet stigao i sinčić Aleksandar. Kako su se snašli u ulozi roditelja i kada planiraju drugo dijete, pjevačica je otkrila za Glossy.

'Voljela bih sačekati barem dvije, tri godine, a svakako zbog carskog reza ne bi mogla ranije, tako da će sigurno proći dvije godine prije drugog djeteta', ispričala je 23-godišnjakinja te dodala kako se odlično snašla u ulozi majke. Također, pjevačica je iskreno progovorila i o odnosu sa suprugom te otkrila kako i u njihovom braku postoje razmirice. 'Naravno da nekad imamo različita mišljenja, ali nas dvoje sjajno funkcioniramo, jer uvijek nađemo zajednički jezik i shvatimo koje rješenje je najbolje. Kompromis i tolerancija su ključ zdravog odnosa', zaključila je na kraju Aleksandra.

Podsjećamo, pjevačica koja je do svoje 18. godine živjela u Belom Manastiru, početkom ožujka ove godine na svijet je donijela svoje prvo dijete, dječaka kojemu su dali ime Aleksandar. Iako je za vrijeme trudnoće napravila pauzu kada je riječ o glazbenoj karijeri, mlada se majka nedugo nakon porođaja vratila na scenu, a posljednjih je tjedana posebnu pažnju privukla fotografijama s plaža na kojima je pokazala zavidnu liniju samo četiri mjeseca nakon porođaja.