Story radio
Početna Celebrity 1595 prikaza 17. svibnja 2019.

Brenina snaha otkrila kako se hrani nakon porođaja

instagram screenshot.

Uskoro planira povratak na scenu

Snaha Lepe Brene, pjevačica Aleksandra Živojinović prije dva mjeseca sa suprugom Filipom dobila je sina Aleksandra. Nakon što je nekoliko mjeseci njezina karijera bila u mirovanju, Aleksandra se odlučila vratiti na scenu i trenutno radi na snimanju spota za pjesmu 'Neponovljivo'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official)

Oni koji su imali priliku vidjeti je nakon duže pauze, bili su oduševljeni njenim izgledom, no Aleksandra priznaje da i dalje nije zadovoljna svojoj linijom. Rekla je kako je trudnoća učinila svoje, što je sasvim prirodan proces, a zatim je za Kurir otkrila kako se bori s viškom kilograma i što joj u posebnom režimu prehrane, koji je započela prije par tjedana, najviše nedostaje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official)

'Jedem ribu, meso, puno salate, sve ono što je zdravo. Jela sam dosta slatkog u trudnoći. Nedostaje mi, dam si oduška, ali više pazim. Na posebnoj sam prehrani, koja mi je pomogla da smršavim, ali jedem zdravo i zbog mlijeka', ispričala je pjevačica. Dodala je da se odlično snalazi u ulozi majke, ali je priznala i kako veliku pomoć ima od Filipa koji se već pokazao kao brižan otac.

Komentari