Snaha Lepe Brene donijela joj je unuka Aleksandra na svijet prije samo četiri mjeseca, a već je uspjela povratiti savršenu liniju kakvu je imala prije toga. Pratitelji i obožavatelji Aleksandre Prijović, supruge Breninog 33-godišnjeg posinka Filipa Živojinovića, zinuli su u čudu kad su na Instagramu ugledali njene fotografije iz Monte Carla, gdje pjevačica uživa u odmoru s obitelji. Premda nije dobila puno kilograma u trudnoći, Aleksandrino tijelo u kupaćem kostimu nije otkrivalo ni gram viška, a trbuh joj je potpuno ravan.

'Selfie s plaže', napisala je 23-godišnja pjevačica pored fotografija i prikupila mnoštvo oduševljenih komentara. Čestitala joj je i kolegica, pjevačica Nataša Bekvalac, koja je napisala 'Op, op', dok joj je srpska blogerica i influencerica Zorannah poslala puno ljubavi emotikonom srca. Aleksandra je nedavno za Story.hr ispričala kako je uspjela povratiti liniju: 'U teretanu nisam išla zbog carskog reza tako da me taj dio 'posla' tek čeka. Rezultat vraćanja u formu je isključivo zdrava prehrana i režim koji mi je prepisala moja nutricionistica. Svakako, imala sam dva cilja, da se zdravo hranim zbog mlijeka, ali i da vratim staru liniju', rekla je tada pjevačica. 

Podsjetimo, Brenina snaha vlasnica je hita 'Totalna anestezija' i samo tri mjeseca nakon porođaja već je nastavila nastupati. Dok je bila u visokom stupnju trudnoće mediji su šuškali kako je Filip vara, no par je to negirao. Čini se kako su njihova veza i brak sad čvršći nego ikad.