Aleksandra Prijović, 23-godišnja pjevačica, supruga posinka Lepe Brene, 33-godišnjeg Filipa Živojinovića, rodila je 6. ožujka ove godine sinčića Aleksandra, a ubrzo se i vratila na scenu. Iako ima puno obaveza oko malenoga, ali i karijere, za ZG Specijal ispričala je koliko ima vremena za obitelj te je progovorila i o kilaži nakon što je donijela na svijet svog mezimca. 

'Ja sam jako vezana za svoju obitelj. Kada nisu kraj mene, zovem ih svakodnevno i čujem se s njima više puta dnevno', otkrila je na snimanju emisije te se osvrnula i na svoju kilažu nakon porođaja. S obzirom na to da je Aleksandra rodila prije samo tri mjeseca, mnogi su komentirali njezin besprijekorni izgled i koliko se brzo vratila u formu. Naime, ispričala je kako joj je bila želja vratiti se na staro. 'Trudila sam se što više smršavjeti. Željela sam se vratiti na staru kilažu. Uspjela sam poslije tri mjeseca', kazala je.

'U teretanu nisam išla zbog carskog reza tako da me taj dio 'posla' tek čeka. Rezultat vraćanja u formu je isključivo zdrava prehrana i režim koji mi je prepisala moja nutricionistica. Svakako, imala sam dva cilja, da se zdravo hranim zbog mlijeka, ali i da vratim staru liniju', ispričala je nedavno za Story.hr.