Story radio
Početna Celebrity 2583 prikaza 16. svibnja 2019.

Breninom sinu na adresu stigla sablaznjujuća pošiljka

Screenshot Instagram.

Nije mu svejedno

Pjevača Stefana Živojinovića, 26-godišnjeg sina folk pjevačice Lepe Brene, nedavno je jutro dočekalo (ne)ugodno iznenađenje pred vratima stana u koji se tek nedugo preselio, piše Blic. Naime, miljenik ženske publike je na kvaki od ulaznih vrata stana pronašao zakačeno žensko crveno čipkasto donje rublje. Uz to, stigla je i poruka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on

'Stefan je to jutro žurio na gostovanje povodom promocije pjesme 'Od večeri do jutra'. Nije mogao vjerovati kada je otvorio vrata i shvatio da mu pred nosom visi crveno žensko rublje. Nije znao što da radi s tim, a onda je vidio i poruku na kojoj je bio samo broj telefona bez potpisa. Navikao je on dobivati poklone, takve stvari su se događale i ranije, prije nego što je kao pjevač postao puno više popularan među ženskim spolom. Međutim, nikada ovakvu vrstu poklona nije dobio', rekao je izvor za spomenuti portal te dodao kako je ovo pjevača i zabrinulo.

'Stefana je ovo zabavilo, ali istovremeno mu nije bilo svejedno jer je shvatio da su njegovi obožavatelji saznali gdje živi, a među njima može biti i posesivnih. Postao je svjestan da ga je taj netko pratio, a to nije niti malo ugodno', istaknuo je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on

Podsjećamo, nedavno je Stefan odlučio krenuti majčinim stopama te je objavio novu pjesmu čiji su kadrovi spota zbog eksplicitnih scena bili zabranjeni na YouTube platformi gdje je pjevač objavio spot. 'Kod nas fali te slatke erotike u popu', prokomentirao je tada sin Lepe Brene te otkrio kako ga erotika i privatno privlači. 'Iako sam u početku bio malo stidljiv, sad sam se prepustio da to u poslu prenesem kako treba. A i privatno', dodao je Stefan za kraj.

Komentari