Srpska pjevačica, 23-godišnja Aleksandra Živojinović, supruga posinka Lepe Brene, 33-godišnjeg Filipa Živojinovića, nakon dvije godine medijske pauze ponovno se vraća na male ekrane, a jučer je u emisiji Vikend premijera progovorila o odrastanju i životu u Belom Manastiru. Kako prenosi Glossy, pjevačica se rasplakala u emisiji nakon što je njezina majka ispričala kako su ju kao dijete, maltretirali u rodnom gradu. 

'Bilo je tu puno maltretiranja kada su bili djeca što je voljela raditi to što radi. Proliveno je dosta suza, bilo je odricanja. Sada bi svi ti koji su nekada i rekli nešto ružno protiv nje fotografirali se s njom, htjeli popiti piće. Mogla sam ići od kuće do kuće zbog tih prepirki. Oni su odrasli svi, ta djeca koja su pravila neke probleme, podrugivanja', ispričala je Borka Mihajlović, mama Aleksandre Živojinović za spomenutu emisiju. 

Međutim, pjevačica je naglasila kako je ružne stvari ostavila iza sebe te se uvijek rado vraća u grad u kojemu je odrasla. 'Bili smo svi djeca i ne želim se vraćati na negativne stvari. Obožavam dolaziti u svoj Beli Manastir i svi mi kažu svaka čast', objasnila je 23-godišnja snaha Lepe Brene. 

Podsjećamo, Aleksandra se u lipnju prošle godine udala za posinka Lepe Brene, Filipa Živojinovića, a par je početkom ožujka dobio svoje prvo dijete, sina Aleksandra. Pjevačica, koja je odrasla u Belom Manastiru, je zbog trudnoće odlučila napraviti pauzu u karijeri, a posljednjim gostovanjem u Vikend specijalu najavila je svoj veliki povratak na glazbenu scenu.