Vojvotkinja od Sussexa, 37-godišnja Meghan Markle i 34-godišnji vojvoda od Sussexa, princ Harry, 6. su svibnja postali roditelji.

Nakon što je objavljeno da je Meghan rodila zdravog dječaka, mediji su krenuli u nagađanja koje će maleni ime dobiti. Kladioničari trljaju ruke, a javnost 'puca' od znatiželje. 

Nakon što je Harry obavio obavezno obraćanje javnosti povodom rođenja sina, rodila se teorija kako pozadina koju vidimo u kadru snimke ima posebno značenje. Naime, iza Harryja su bile staje s konjima, a pokraj svake od windsorskih konjušnica pisalo je ime konja koji u njoj obitava. Imena su Sir John i George, a s obzirom na činjenicu kako se Harryjev nećak, najmlađi sin princa Williama i vojvotkinje Kate već zove George, za teoretičare zavjera ova je priča potpuno jasna; djetetovo ime bit će John. 


Ime John uklapa se i iz razloga što nije 'zauzeto', odnosno niti jedan član kraljevske obitelji ga ne nosi. Harry je u svome obraćanju također naglasio kako još nisu odabrali ime, no stručnjaci za govor tijela procijenili su kako je Harry ipak tom izjavom 'mazao oči' javnosti.