Pop princeza, 37-godišnja Britney Spears, prije tjedan dana se sama prijavila u ustanovi za mentalno zdravlje gdje bi trebala provesti neko vrijeme, prenosi američki tabloid TMZ. Naime, pjevačica je potražila pomoć jer se navodno jako teško nosi s očevom bolešću.

Izvor blizak Britney izjavio je za Reuters kako je Jamie Spears prije dva tjedna podvrgnut drugoj operaciji te da se ne osjeća dobro, a njegova kćer se teško nosi s time. 'Vrlo su bliski. Ona samo želi vremena da se usredotoči na sebe', izjavio je. 

Nakon toga se Britney i sama oglasila putem svog Instagram profila. 'Svi mi trebamo uzeti vremena za malo vremena za sebe. Zaljubi se u brigu o sebi, umu, tijelu i duhu', napisala je.

Inače, Jamie se i brinuo o njenoj karijeri te su jako bliski, a početkom siječnja Britney je otkazala koncerte zbog očeve bolesti te napisala kako je 'zamalo umro'. 'Prije nekoliko mjeseci, moj je otac bio hospitaliziran i umalo umro. Svi smo mi zahvalni što je iz toga izašao živ, ali pred njim je još uvijek dug put. Morala sam donijeti tešku odluku da se u ovom trenutku potpuno usredotočim na svoju obitelj. Nadam se da svi to možete razumjeti', bila je emotivna.

Sam Asghari, 13 godina mlađi dečko pop senzacije, također se oglasio putem Instagrama. 'To nije slabost već znak apsolutne snage. Ljudi bi trebali biti inspirirani ovime, barem ja jesam', napisao je. Inače, sadašnjeg odabranika upoznala je na snimanju spota za pjesmu 'Slumber Party' te su u vezi već tri godine.