Obožavatelji pjevačice Britney Spears već su mjesecima zabrinuti zbog nagađanja kako njezine objave na društvenim mrežama nisu njezine, već ih objavljuje njezin 66-godišnji otac Jamie, kojeg je Britney na sudu optužila da ju je prisilio na odlazak u psihijatrijsku ustanovu početkom ožujka i tjerao da pije tablete. Međutim, svojim posljednjim videom na Instagramu, Britney je pokušala smiriti fanove i objasniti situaciju.

'Za one koji misle da ne objavljujem vlastite videozapise, poručujem da griješite', rekla je 37-godišnjakinja u videu, a pokraj objave napisala: 'Nakon terapije i dugog vremena u kojem sam bila preozbiljna, super je biti malo šašav za promjenu'. Ovim potezom, pjevačica je stala na kraj nagađanjima kako joj i društvene mreže kontrolira otac, koji otkako je 2008. godine završila u mentalnoj ustanovi, odlučuje u njezino ime. 

Podsjetimo, Britney odnedavno na sudu vodi bitku protiv oca Jamiea, i nastoji mu oduzeti pravo skrbništva nad njom u korist svoje 64-godišnje majke Lynn. Otkako je u travnju izašla iz psihijatrijske ustanove, u kojoj je provela mjesec dana, čini se kako je Britney psihički sve bolje. Šuškalo se po medijima kako su navodni razlog za to i zasad nepotvrđene zaruke s 25-godišnjim dečkom, modelom i plesačem Samom Asgharijem. Međutim, unatoč boljem stanju, pjevačica je, na žalost mnogobrojnih obožavatelja, odlučila otkazati dogovorene koncerte kako bi se u potpunosti oporavila.