Čini se da su pjevačici Britney Spears zasjali sretniji dani nakon drame koju je proživljavala u travnju, kada je provela mjesec dana u psihijatrijskoj ustanovi, a nakon izlaska na sudu svjedočila kako ju je njen 66-godišnji otac Jamie prisilno hospitalizirao i tjerao da pije tablete koje utječu na psihu. Premda Jamieu još nije uspjela oduzeti financijsko skrbništvo koju ima nad njom od 2008., kada se psihički slomila, i prenijeti ga u ruke svoje 64-godišnje majke Lynne, 37-godišnja pop zvijezda doima se puno sretnija i možda čak zaručena.

Naime, Britney je viđena u vožnji okolicom Los Angelesa sa svojim 25-godišnjim dečkom, modelom i osobnim trenerom Samom Asgharijem, a na prstenjaku lijeve ruke imala je novi prsten i bila sva nasmiješena. Portal Metro piše kako su se vjerojatno zaručili, budući da su u vezi od 2016. Pjevačica je, osim toga, na Instagramu napisala 'Ja volim ovog muškarca@samasghari', a i javno je izjavila nakon izlaska iz psihijatrijske ustanove kako Samu može zahvaliti što se oporavila. 

Par se navodno upoznao na snimanju Britneyinog 'vrućeg' videospota za pjesmu 'Slumber Party', gdje je Sam glumio momka u kojeg se pjevačica zaljubila. Prsten na njenoj ruci, ako je uistinu zaručnički, pjevačici će zacijelo dati dodatnu snagu za borbu koja ju čeka na sudu. Sudac je, naime, odredio da pjevačica mora proći rigorozne procjene psihijatrijskih i medicinskih stručnjaka prije nego li se njenom ocu oduzme pravo donošenja bitnih odluka u Britneyinom životu.