Američka pjevačka megazvijezda Britney Spears mogla bi se potpuno povući od nastupanja. Barem tako tvrdi njezin dugogodišnji menadžer Larry Rudolph, prenosi portal TMZ.com.

Larry, koji je bio Britneyn menadžer od 1998. do 2004., te od 2008. naovamo, priznao je medijima kako pjevačica nije niti u psihičkom, a niti u fizičkom stanju u bližoj budućnosti održavati koncerte. Ovaj je 55-godišnjak također izjavio kako ga je prošlog ljeta, kada je htjela turneju, zvala gotovo svakodnevno. 'Bila je uzbuđena. No, nije me nazvala već mjesecima. Očito ne želi nastupati. Iz svega što sam čuo, kristalno mi je jasno kako neće nastupati na koncertima dogovorenim u Vegasu, a niti u bližoj budućnosti. Moguće i nikad više', otkrio je.  

Podsjetimo, ranije ove godine, pjevačica je otkazala seriju dogovorenih nastupa u lasvegaškom hotelu Park MGM, samo nekoliko dana nakon što je njezin otac Jamie završio na hitnoj operaciji srca. Prošlog se mjeseca 37-godišnja Britney svojevoljno prijavila u psihijatrijsku ustanovu, citirajući kao razlog 'emocionalni stres', no natuknuvši kasnije u nekoliko navrata kako je tamo zapravo držana protiv svoje volje. Nad njome otac Jaime ima sudski dodijeljeno skrbništvo, jer Britney pati od bipolarnog poremećaja.Ta joj je bolest dijagnosticirana nakon veoma javnog mentalnog sloma, koji je doživjela 2007. godine, kada je pred paparazzima razbijala aute i obrijala glavu na ćelavo. U međuvremenu je počela piti lijekove pa joj se stanje stabiliziralo.