Story radio
Početna Celebrity 3177 prikaza 13. travnja 2019.

Brojni poznati na predstavljanju nove kolekcije modnog dvojca Elfs

Filip Hofer.

Popularni hrvatski dizajneri obilježili su 15 godina djelovanja

U Hrvatskom institutu za povijest, modni dvojac Elfs, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, predstavili su svoju najnoviju kolekciju za proljeće/ljeto 2019. te ujedno obilježili 15 godina djelovanja. Kolekcija Chameleon, prema riječima dizajnera predstavlja potpuni stilski zaokret, a u bajkovitom ambijentu gdje je predstavljena, došle su ih podržati brojne domaće zvijezde. Tako reviju nisu propustile ni Borna Kotromanić, Doris Pinčić Rogoznica, Ecija Ivušić, Lejla Filipović, Ivana Delač, Nikolina Ristović, Indira Levak, Marijana Batinić, Andrea Andrassy, Tihana Harapin Zalepugin, Nevena Rendeli Vejzović, Tatjana Jurić, Nenad Korkut, Ana Begić Tahri, Horvat Čagalj, Lidija Bačić, sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić te mnogi drugi.

 | Author:

'Dok sam živjela u inozemstvu nisam pratila Elfse, no kada sam ja počela sa svojom kolekcijom pojavljivati na Cro-à-Porteru, onda smo sklopili poznanstvo pa prijateljstvo, prepoznali neki zajednički jezik i senzibilitet. Od tada vrlo blisko pratim njihov rad i kreativni razvoj te se zaista veselim svakom njihovom uspjehu. Oni su iz sezone u sezonu sve bolji, sazrijevaju i grade svoj stil, što je za svaku pohvalu', ispričala je za Story.hr Borna Kotromanić, kojoj se iz nove kolekcije najviše sviđa komad koji je i odjenula za dolazak na reviju. Dodala je kako se može poistovjetiti s nazivom kolekcije Chameleon jer sebe smatra najvećim hrvatskim kameleonom u modnom smislu i izričaju.

 | Author:

'Elfsi i ja idemo jedni uz druge već više od pet godina tako da sam jednu trećinu njihovog rada sigurno obilježila i ja, a i oni su obilježili moj rad. Dečki su pravi dokaz da se u Hrvatskoj može uspjeti i oni od nemogućeg stvaraju moguće. Jako su vrijedni i pošteni, po potrebi će u ponoć napraviti nekome haljinu i ja sam se u međuvremenu s njima zaista sprijateljila. Oni imaju svoj prepoznatljivi stil, ali u svakoj kolekciji imaju nešto novo i stvaraju modu koja je nosiva kroz više sezona što ljudima mnogo znači', ispričala nam je Doris Pinčić Rogoznica koja se također prepoznala u nazivu kolekcije Chameleon. 'Sve žene imaju više lica. Do maloprije smo kuhale ručak, ujutro smo na treningu bile sportašice, a sada smo ovdje u glamuroznim izdanjima', zaključila je lijepa voditeljica.

 | Author:

Voditeljica Ecija Ivušić također nije propustila podržati modni dvojac Elfs i čestitati im 15 godina rada. 'Pratim Elfse skoro od samog njihovog početka, odnosno barem sedam godina. Privatno smo si također jako dobri i jako sam sretna kako su se dečki razvili u poslovnom smislu i modnoj priči. Meni je svaka njihova kolekcija odlična. Volim i ležernije stvari, poput trenirki, a večernje haljine ne moram posebno ni naglašavati jer oni uvijek uspiju pogoditi moj stil. Ipak, posebno mi je draga jedna haljina, koju su nedavno vratili u prodaju, a ja sam je nosila na reviji prije četiri godine', rekla je Ecija koja se također slaže da svaka žena mora biti kameleonka, a priznala je i da ona voli promjene, od boje kose do stila odjevanja.

 | Author:

Jednostavnost i iznimno ženstvene siluete, dašak romantike, jarki kolor i zanimljive teksture te modni dodaci Elfs najbolji je opis najnovije proljetno/ljetne kolekcije koja će odmah nakon revije biti dostupna na policama trgovina brenda u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Mostaru i Frankfurtu. Dugih 15 godina brenda jasan je dokaz da se modni biznis itekako može graditi u Hrvatskoj, posebice ako odjeća na najbolji način prezentira želje publike, s dozom humora, seksepila i opuštenosti.

 | Author: Filip Hofer Filip Hofer.

Fotografije: Filip Hofer
 

Komentari