Aleksandra Dojčinović svakom novom revijom ponovno osvaja srca domaće publike i pravih modnih ljubitelja, a ni ovoga puta nije bilo ništa drugačije. Nakon posljednje uspješnice u Meštrovićevom ateljeu na zagrebačkom Gornjem gradu, domaća dizajnerica predstavila je novu kolekciju za proljeće/ljeto 2019. šestom samostalnom revijom, a ovoga puta dojmljive kreacije i vesela atmosfera ispunili su prostor Kockice, kultne zgrade na Prisavlju koju je osmislio hvaljeni arhitekt Ivan Vitić.

Brojna poznata lica nisu si mogla dopustiti da propuste ovo posebno i drugačije slavljenje mode i njezinih čari pa su popunili prve redove i s užitkom upijali komade koje je osnivačica brenda Lei Lou predstavila. Među njima su tako bili Jadranka Sloković, Sandra Perković, Antonija Stupar Jurkin, Ana Čagalj, Lejla Filipović, Kristina Krepela, Petra Kurtela, Ana Radišić, Daniela Trbović, Iris Androšević Pinjuh, Branka Krstulović i mnogi drugi.
Story Aleksandra Dojčinović
'Imam večeras njezinu kreaciju. Nosim iste komade i u dnevnim i u večernjim prilikama jer sve ovisi o tome kako se kombiniraju, s kojim cipelama i torbicom, nakitom i slično, a to se mijenja. Volim se igrati s modom', za Story.hr je otkrila Jadranka Sloković koja se još jednom zaljubila u dizajn naše dizajnerice.
'Volim Aleksandrin dizajn, svidjela mi se kolekcija i već sam odabrala neke komade za sebe koji su mi bili posebno lijepi. Ona uspijeva napraviti odjeću koja se da lako nositi, a to je bit. Nema mode ako se u njoj ugodno ne osjećajte, a njezinim kreacijama se osjećam izvrsno', zaključila je odvjetnica koja uvijek oduševljava svojim modnim odabirom.
Brojni poznati slavili modu uz Aleksandru Dojčinović
Robert Gašpert 
Ni Sandra Perković nije bila ništa manje oduševljena, a ne krije kako je velika obožavateljica Aleksandre Dojčinović. 'U svim prigodama nosim Aleksandrin dizajn. Obožavam nositi njezine suknje, tunike, majice i vestice iz kojih ne izlazim. Kada je riječ o svečanijim prilikama, uvijek biram njezine haljine ili komplet sastavljen od suknje i majice, kao i odijela', za Story.hr ističe sportašica koja posjeduje najviše kreacija s potpisom Leilou.
Zašto se zaljubila baš u njezine komade, Sandra je vrlo jednostavno objasnila: 'Aleksandra se izdvaja inovativnošću i kreativnošću, sve trendove sa svjetske scene prva donese u Hrvatsku. Također, sama po sebi je nevjerojatna i karizmatična osoba. U životu se sve može naučiti i kupiti, ali karizma ne može. Jedinstvena je, radi haljine koje njeguju tijelo svake žene, a ne samo određeni tip, što jako ide u korist pripadnicama ljepšeg spola.'  
Brojni poznati slavili modu uz Aleksandru Dojčinović
Robert Gašpert 
Voditeljica Antonija Stupar Jurkin rado nosi Aleksandrin dizajn, a preferira ga u večernjim prilikama. 'Najviše ju volim nositi u vrlo svečanim prigodama, jer su njezine kreacije jako svečane i elegantne. Aleks radi i odlične dnevne komade, no njezine večernje ipak su mi omiljene, a rado ih biram kada imam nekakve gaže, izvrsno pristaju u takvim trenucima jer se ugodno osjećam u njima', objasnila je voditeljica te istaknula zbog čega su upravo njezine kreacije posebne.
'Tako sam si posebna, drugačija i ženstvena u njezinoj odjeći. Baš se osjećam dobro i fino. Na jednom snimanju sam nosila i par obuće s potpisom Leilou i moram reći da su zbilja udobne', otkriva Antonija koja je već 'pikirala' nekoliko komada iz nove kolekcije za vlastiti ormar.