Story radio
Početna Celebrity 21347 prikaza 17. rujna 2018.

Brooklyn Beckham zbunio fanove fotografijom polugole majke

Profimedia.

Nekima se nije svidio odabir fotografije

Victoria Beckham jedna je od najuspješnijih dizajnerica na svijetu i to zahvaljujući principu 'manje je više'. I ove je sezone bivša članica grupe Spice Girls predstavljala kolekciju za proljeće/ljeto 2019, a svojih 'pet minuta' imala je na londonskom Tjednu mode. Uz nju su bili i ostali članovi obitelji Beckham koji su bili ponosni na svoju majku, a ni David nije skidao osmijeh s lica. 

Najstariji sin Davida i Victorije Beckham, Brooklyn Beckham, na svom Instagram profilu objavio je fotografiju svoje majke koja je podijelila javnost. Naime, na slici se nalazi njegova majka Victoria koja sjedi u toplesu te je svoje grudi prekrila samo ručnikom, a to je kod brojih obožavatelja izazvalo čuđenje. 

Međutim, to nije bacilo sjenu na njezin izniman uspjeh pa su se broji fanovi pridružili čestitkama i pohvalili najnoviju kolekciju bivše 'Spajsice'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli bb🌷 (@brooklynbeckham)

Inače, iako se šuškalo da je brak Victorie i Davida na klimavim nogama, nedavno se pojavila informacija kako Victoria želi proširiti svoju obitelj. Navodno, ona priželjkuje peto dijete, a uskoro preseljenje bivšeg nogometaša Davida u Ameriku mogao bi biti jedan od razloga njezine želje. Naime, miljenik žena seli na Floridu kako bi pokrenuo vlastiti nogometni klub, a Victoria ostaje u Londonu gdje će sama nastaviti odgajati svoja dva mlađa sina Romea i Cruza te kćer Harper.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Komentari