Glavni urednik svih HRT-ovih televizijskih progama i međunarodnog televizijskog programskog kanala, 51-godišnji Bruno Kovačević i njegova supruga, 30-godišnja event menadžerica Matea očekuju prvo dijete. Njen je trudnički trbuščić otkrila danas dizajnerica Marina Matić, kada je objavila fotografiju buduće majke u dugoj haljini plave i bijele boje. Uz objavu je napisala: 'Lijepa mama'.

Podsjetimo, Bruno i Matea su zajedno od 2013., a vjenčali su se u prosincu prošle godine. Upravo su za Story.hr prvo i potvrdili da se planiraju vjenčati, a kasnije ekskluzivno otkrili i sve detalje njihovog zimskog vjenčanja. Vjenčali su se u društvu obitelji i prijatelja, a sve se održalo u jednom prestižnom zagrebačkom restoranu. Zagrepčanka je nosila raskošnu vjenčanicu sirena kroja, ukrašenu čipkom i kristalima i veo dug nekoliko metara, a sve je upotpunila jednostavnim buketom bijelih ruža i hortenzija. Bruno je nosio klasično crno odijelo, a prostor su uredili srebrno-bijelim motivima, kako bi se uklopio u zimsku idilu.

Nakon zimskog vjenčanja, par se uputio na romantičan medeni mjesec u nešto toplije krajeve - na Maldive. Tamo su uživali u bespućima nepreglednih plaža, kristalno plavom moru i pijesku pod prstima, a sada su napravili još jedan veliki korak u zajedničkom životu.