Nekadašnja manekenka, a danas novinarka sa španjolskom adresom, Fani Stipković svoje slobodno vrijeme nerijetko provodi u teretani što je na njoj itekako vidljivo. Svoje isklesano tijelo nerijetko pokazuje dijeleći fotografije na društvenim mrežama, a sada je pokazala i što stoji iza tako impozantne figure. Naime, Fani je na Instragramu podijelila tri videa, a u svakom pokazuje jednu vježbu za trup koja je zaslužna za 'pločice' na njezinom trbuhu.

Vježbe su toliko napredne da bi pred njima ustuknuli i mnogi muškarci, no atraktivna brineta ih odrađuje s tolikom lakoćom da izgleda kao da neprestano boravi u teretani. 'Svakog si dana postavite neki izazov. Iznenađit ćete se snagom koju posjedujete i svime što možete postići. Vi ste si jedina granica', napisala je Fani pored svoje objave.

'Vježbam otkako znam za sebe, čak i na intervjue u inozemstvu uvijek sa sobom nosim rekvizite za vježbanje. Kada sam se preselila u Madrid, ta se ljubav pojačala jer su ondje ljudi više osviješteni kada je riječ o zdravom životu. Nisam očekivala da će ljude motivirati moje videosnimke i da će mi toliko pisati. Raduje me da mogu nešto što je meni promijenilo život prenijeti i na druge', rekla je Fani nedavno za Story.