Nakon što je u travnju prošle godine u javnosti odjeknula vijest da je srpsku pjevačicu Natašu Bekvalac pretukao njezin suprug Luka Lazukić, njezini brojni obožavatelji ostali su šokirani, a ona je o svemu otvoreno govorila. Sada se Nataša odlučila s djecom preseliti nazad u Novi Sad, svoj rodni grad.

'Ja sam se energetski potpuno promijenila. Prvo mi je bila potrebna promjena, jer verujem u energiju i htjela sam izaći iz objekta. Doslovno sam odlučila da to bude sutra. Odmah dva kofera, moja djeca, ja i ćao. Došla sam kod svojih mame i tate i doslovno se vratila u svoju djevojačku sobu sa dvoje djece. Zbog djece mi je bilo najpraktičnije i najljepše. Za sada smo u Čeneju, bit ćemo tamo do 1. listopada, jer će nam tada biti gotov stan u Novom Sadu', ispričala je Nataša u srpskoj emisiji 'Premijera – Vikend specijal'.

Podsjetimo, potresne večeri kada je pretučena, njezin suprug Luka vratio iz noćnog izlaska, a Nataša mu je u mobitelu pronašla poruke od druge žene, nakon čega je došlo do svađe i fizičkog obračuna u kojem je pjevačica izvukla deblji kraj. Luka je nedavno osuđen je na zatvorsku kaznu u trajanju od osam mjeseci uvjetno, s rokom kušnje od tri godine. U rujnu ove godine već planira novo vjenčanje, s djevojkom s kojom je u vezi sedam mjeseci.