42-godišnja glumica Eva Longoria, koja je najpoznatija po seriji 'Kućanice', očekuje svoje prvo dijete, a istaknula je kako se veseli što će dobiti sina. Glumica je u visokom stupnju trudnoće zbog koje je dobila pozamašan broj kilograma, a posljednje tjedne drugog stanja posvetila je samo sebi, pa je tako često viđen gost raznih salona za masažu i uljepšavanje.

Samouvjerena glumica svjesna je da je potpuno prirodno da žena dobije dodatne kilograme u trudnoći, a sudeći po njoj, sada joj je taj problem trenutno nebitan. Tako se često pojavljuje u ležernim izdanjima odjevena u nimalo glamurozne odjevne kombinacije jer joj je sada udobnost na prvom mjestu.

Iako poneki strani mediji kritiziraju glumicu govoreći da se zapustila, ona se za razliku od svojih brojnih poznatih kolegica koje si ni u trudnoći ne dozvoljavaju nakupiti koji kilogram viška, odlično osjeća u svojoj koži te joj je zdravlje djeteta na prvom mjestu. Suprotno od mnogih slavnih trudnica koje su mukotrpno vježbale u teretani čak i za vrijeme trudnoće, Evi takve aktivnosti sada ne padaju na pamet. Svoje seksepilne odjevne kombinacije, kakve je nosila u seriji 'Kućanice', a zbog kojih je postala miljenica muškog roda, sada je zamijenila trenirkama i širokim haljinama, a ne libi se hodati ulicom ni u udobnoj obući, pa ju se često može vidjeti u natikačama.