Lily Allen, britanska pjevačica i spisateljica, poznata po svom butnovničkom stilu, ovog je puta ponovno šokirala fanove. Kao odjevnu kombinaciju za nastup na glazbenom festivalu 'Governors Ball', odabrala je komplet ružičaste boje, koji je bio baš u njenom stilu. Komplet koji je pjevačica odjenula sastojao se od svijetloružičastih hlača i sakoa iste nijanse, sa šljokičastim dodacima.

Ono što je šokiralo fanove, od kojih su neki bili i pripadnici mlađe populacije, bio je trenutak kada je Lily skinula sako jer joj je bilo prevruće. Naime, buntovnica je ispod jakne imala samo prozirni kompletić, koji je, po svemu sudeći, prikazao ipak malo previše. Unatoč svemu, osmijeh na njezinu licu pokazao je koliko se pjevačica zabavlja nastupajući. Kao što je i poznato, drugačiji stil nije joj je stran pojam, pa joj tako ni ovaj prozirni komplet nije stvarao problem. 

Podsjetimo, Lily je poznata po kričavim bojama kose poput ružičaste, plave i zelene. Prošle godine, kada je promijenila boju kose u platinastu, činilo se da je promijenila i stil odjevanja. Naime, tada se u Parizu, na reviji modne kuće Chanel u sklopu haute couture fashion weeka, pojavila odjevena u vrlo elegantnu kombinaciju.