Story radio
Početna Celebrity 16957 prikaza 06. prosinca 2018.

Camilla otkrila kakve je užase pretrpila zbog princeze Diane

Profimedia.

Jedna potpuno druga strana priče

Od najomraženije osobe kraljevskih dvora Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, postala je jedna od omiljenijih, a sad se otkriva druga strana priče njenog odnosa s pokojnom princezom Dianom te što je sve prošla dok je skrivala vezu s Charlesom. Princ je vezu s Camillom započeo davne 1971. godine, upoznao ju s kraljevskom obitelji, no veza je prekinuta nakon što se vratio sa služenja u mornarici. Izvori tvrde kako je Camilla smatrana nedovoljno dobrom kako bi postala prinčeva supruga te je to glavni razlog njihova prekida.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Ona se ubrzo vjenčala s Andrewom Parkerom Bowlesom, a Charles Dianom Spencer. Ipak, njih dvoje su se nastavili viđati, a u jednom trenutku Camilla priznaje da se bojala za vlastiti život kad je otkrivena njena preljubnička afera: 'Godinu dana praktično nisam izlazila iz kuće. Bojala sam se mržnje javnosti i tabloida koji su me čekali posvuda. Nisam mogla nigdje. Vrijeme sam provodila čitajući i učila sam slikati. Djeca su me izvukla jer su se ponašali kao da je sve normalno', otvoreno je rekla te dodala kako takav strah i poniženje ne bi poželjela ni neprijatelju.

'Bilo je strašno. Ne bih to poželjela nikome. Moja djeca su svaki dan brojala fotoreportere ispred moje kuće koji su se skrivali u grmlju', ispričala je Camilla. Ipak, Camilla je dočekala svoj sretan završetak - 1999. godine s princom Charlesom obznanila je da su u vezi, a nakon zaruka 2005. vjenčali su se iste godine. 

Komentari