Story radio
Početna Celebrity 1165 prikaza 15. svibnja 2019.

Carltonu iz 'Princa s Bel Aira' rodila se kći

instagram screenshot.

Legendarnom liku iz serije to je četvrto dijete

Glumcu Alfonsu Ribeiru, koji je utjelovio štreberskog i taštog Carltona, protutežu šarmantnom uličaru kojeg je glumio Will Smith u kultnoj seriji 'Princ s Bel Aira', rodila se kći na Majčin dan. Njegova 37-godišnja supruga Angela Unkrich i 47-godišnji glumac, koji je bio pobjednik jedne sezone američkog 'Plesa sa zvijezdama', sretno su se pohvalili fotografijom male Ave Sue Ribeiro na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alfonso Ribeiro (@therealalfonsoribeiro)

'Ava Sue Ribeiro napokon je odlučila poslati gospođu Angelu Ribeiro u bolnicu na Majčin dan i došla u naš svijet jučer rano ujutro. I mama i Ava su odlično. Hvala liječniku na izvrsno objavljenom poslu', napisao je glumac u objavi. Čestitke su im počele pljuštati sa svih strana, a među prvima mu je u komentarima čestitao pjevač Justin Timberlake. 'Kako je prelijepa! Čestitam, brate!', napisao je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alfonso Ribeiro (@therealalfonsoribeiro)

Paru je to treće dijete. Imaju već petogodišnjeg sina AJ-a i trogodišnjeg Andersa, a Alfonso iz prijašnjeg braka ima i 16-godišnju kći Siennu. Vjenčali su se 2012. vrlo brzo nakon što su se zaručili i već pola godine kasnije dobili prvo dijete. Zanimljivo, ali njegov kolega sa seta serije, glumac Will Smith, s kojim je ostao dobar prijatelj sve do danas, nije mu čestitao na Instagramu. Vjerojatno je to odlučio napraviti telefonski ili osobno.

Komentari