36-godišnja glumica Meghan Markle napokon je pronašla svog princa za kojeg će se udati na proljeće sljedeće godine. Ako se par odluči stati pred oltar u Velikoj Britaniji, postoje tri najvjerojatnije lokacije za svadbu: Westminster Abbey, St Paul’s Cathedral ili kapelica dvorca Windsor. Također, šuška se kako se par neće vjenčati prije travnja jer bi se tada trebalo roditi treće dijete njegovog brata Williama i vojvotkinje Kate. Ipak, novi život u kraljevskoj obitelji ima i stranu koja je daleko od bajke. Popis stvari kojih se glumica mora odreći kako bi započela zajednički život s princem Harryjem prilično je opsežan. Tako će zbog preseljenja u Veliku Britaniju, Meghan morati ostaviti svog voljenog psa Bogartau Kanadi jer je prestar da bi letio.

Morala se odreći i svoje glumačke karijere kako bi se u potpunosti mogla posvetiti kraljevskim dužnostima. To ujedno znači i kraj njezinog angažmana u seriji 'Suits' koji ju je lansirala među zvijezde. Osim glume, Meghan je veliku strast gajila prema svijetu mode i ljepote, ali i gastro sceni. Tako je dugo vodila svoj lifestyle blog na kojem je dijelila savjete o šminkanju, odjeći i vlastitim beauty ritualima. Ulaskom u vezu s princem, 36-godišnjakinja ga je zatvorila jer više nije imala toliko vremena za svoje hobije.
Čega se sve mora odreći Meghan Markle kako bi postala dio kraljevske obitelji?
Story 
Također, iz palače Kensington potvrdili su da će se glumica morati odreći i svog humanitarnog rada što uključuje i sudjelovanje u organizacijama kao što su 'World Vision Canada' i 'One Young World'. Neće nastaviti ni suradnju s UN-om s kojim je svih ovih godina aktivno surađivala, boreći se za prava žena, posebice afroameričkih žena. To joj je bilo od velike važnosti jer se i sama tijekom odrastanja susretala s rasnim predrasudama zbog toga što je njezina majka Afroamerikanka. Meghan se već preselila iz svog stana u Torontu te se priprema za zajednički život s Harryjem u Nottingham Cottage koja se nalazi u sklopu palače Kensington, a udajom za princa dobit će i britansko državljanstvo, čime automatski gubi američko državljanstvo. Autor: T.O. Fotografije: Instagram, arhiva Story.hr, Profimedia