Story radio
Početna Celebrity 1889 prikaza 06. srpnja 2018.

Četvrti brak za latino divu?

Profimedia.

Pjevačica još uvijek vjeruje u ljubav

Jennifer Lopez, osim po glazbi koju stvara, poznata je po svom turbulentnom ljubavnom životu.

Otkako je prije nešto više od godinu dana u vezu s Alexom Rodriguezom, u njih su uprte oči cijelog svijeta i samo se čeka kada će se na prstu J.Lo pojaviti prsten. Čini se da je taj trenutak došao jer je sretni par snimljen kako uživa potpuno opušten na plaži, dok se na ruci pjevačice sjajio veliki prsten. Iako se nalazi na prstenjaku, još uvijek nije potvrđeno je li se par zaručio ili možda čak potajno vjenčao, ali s obzirom na to da je pjevačica već više puta dala naslutiti da ne bi imala 'ništa protiv' da se ponovno uda i to za Alexa, možemo pretpostaviti da se radi o prstenu koji je ipak nešto više od modnog dodatka.

 | Author: Profimedia Profimedia.

48-godišnja pjevačica je fotografiju objavila na društvenim mrežama, uz koju je napisala kako više od ičega cijeni te male trenutke koje provede u tišini. Iza pjevačice su već tri braka, od kojih je zadnji onaj s Marcom Anthonyjem u kojem je dobila blizance Maxa i Emmu. Da priželjkuje novi brak dalo se naslutjeti i ranije ove godine kada je izbacila pjesmu kojom je aludirala da želi ponovno prsten na svojoj ruci. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Kako bi prekinula glasine o zarukama koje su aktualne već neko vrijeme, nedavno je Jennifer naglasila: 'Napravila sam mnogo pogrešaka u prošlosti. Zreli smo i odrasli ljudi. Uzimamo si vrijeme za sebe i stvari se lagano slažu na svoje mjesto. Život nam je trenutno predivan. Djeca, posao – zaista smo blagoslovljeni i ne trebamo ništa više od toga trenutno.'
 

Komentari