Hrvatska lifestyle blogerica i kći legende funka Dine Dvornika, 28-godišnja Ella Dvornik, nešto malo više od godinu dana uživa u ulozi mlade majke. Dogodovštine majčinstva, Ella često dijeli sa svojim pratiteljima na Instagramu, isto kao i suživot sa 13 godina starijim britanskim poduzetnikom Charlesom Pearceom. 

Na svom Instagram profilu je nedavno objavila fotografiju  Charlesa na kojoj se požalila svojim obožavateljima kako joj šalje 3000 poruka kad ona izađe vani i ostavi ga samoga s njihovom kćerkom Balie Dee. 

Charles i Ella su u vezi pet godina, i kako domaća blogerica često voli naglasiti, on je njen nelegalni muž, najveća potpora, muka i u isto vrijeme sreća. Iako između njih stoji 13 godina razlike, čini se da to ovome sretnome paru ne predstavlja apsolutno nikakvu prepreku u zajedničkom ispunjenome životu i odgoju malene Balie, a Ellini obožavatelji uživaju u dogodovštinama ove vesele obitelji i njihovim internim šalama.

Fotografija je u rekordnome roku sakupila popriličan broj lajkova i pozitivnih komentara vezano uz nevjenčanog supruga mlade majke i blogerice.