Ljubav ne bira način, vrijeme, a ni dan. Svatko ima svoj neobičan početak koji na kraju dovede do toga da bez te osobe naposljetku više ne možeš, a to se dogodilo i hrvatskoj blogerici Elli Dvornik koja je još u veljači okrunila svoj petogodišnju vezu brakom sa 41-godišnjim Charlesom Pearceom. Ovaj sretni par ima i malenu kćerkicu Balie Dee koju je Ella rodila u studenom 2017. Za Story.hr ispričala je sve o tome kako je upoznala Charlesa.

'Slučajno, čudom interneta i zabunom. Ja sam slala poruku nekom drugom, ali sam nekako nabasala na njega, pa smo u nesporazumu nekako se sporazumjeli', rekla je kći pokojnog 'kralja funka' Dine Dvornika. A samo upoznavanje pokazalo je koliko je Ella zapravo jednostavna žena, jer kako kaže, ona je inicirala prvi dejt jer joj se nije dalo dopisivati preko mobitela. Izašli su u Casino, kaže Ella, a time je rekla i jednu zanimljivu rečenicu 'hajmo reći da smo i izgubili i dobili'. A što su dobili, a što izgubili na obožavateljima je da shvate ovu posve zanimljivu Ellinu izjavu.

Ella se ne sjeća što je tog sudbonosnog dana nosila na sebi, ali ističe kako je vjerojatno bilo nešto udobno, pa samim time zna da se nije pretjerano svečano oblačila. Kao i svaki muškarac 41-godišnji Charles je na upoznavanje čak i uranio, dok se 28-godišnja Ella pomaknula od stereotipa da žene uvijek kasne i došla na vrijeme. A vesela Ella nam je dala i jedan realističan odgovor o tome je li nakon prvog spoja znala da je Charles pravi za nju 'Ne. To samo u knjigama možeš na prvom dejtu znati da je netko pravi. U realnosti ipak treba malo vremena.'