Manekenka i supruga Johna Legenda, Chrissy Teigen poznata je po svom britkom jeziku i činjenici da se ne srami ničega iz privatnog života. Osim što je zablistala na naslovnici poznatog časopisa Elle, u velikom intervjuu priznala je kako joj suprug John kad ga je upoznala uopće nije bio privlačan. 

Simpatična 33-godišnja manekenka je u braku s glazbenikom već pet godina, no njihova ljubavna priča nije imala bajkovit početak. Na prvi dojam pri upoznavanju, kako kaže za Elle, nije joj bio seksi. Ipak, to ju nije spriječilo da odmah nakon snimanja spota završi s njim u hotelskoj sobi u kojoj su proveli idućih 12 sati. Bilo je to 2007. godine, kada je danas 39-godišnji pjevač snimao spot za hit pjesmu 'Stereo'. 'Nije mi bio pretjerano seksi, no napravio je taj prvi korak... Zajedno smo proveli 12 sati, a to bi se moglo uzeti kao 12 zajedničkih izlazaka, zar ne?', otkrila je Chrissy u razgovoru za magazin.

Podsjećamo, par se vječnao 2013. godine na talijanskom jezeru Como, a par ima i dvoje djece. Dvogodišnju Lunu i sedmomjesečnog Milesa dobili su teško, tek nakon procesa potpomognute oplodnje, a sama Chrissy priznala je kako je uživala u obje trudnoće jer je jedva čekala da John i ona postanu roditelji.