Zvijezda emisije Lip Sync Battle, Chrissy Teigen ne može opisati svoju sreću zbog drugog djeteta, pa je tako svega nekoliko dana nakon rođenja, na društvenim mrežama podijelila fotografiju svog sinčića.

Lijepa voditeljica ga je predstavila uz njegovu fotografiju i ime: 'Pozdrav svijete! Ovo je Miles Theodore Stephens. Utapamo se u njegovim malim ručicama. Kuća je preplavljena ljubavlju, hvala vam svima na predivnim željama. ' Nešto nakon Chrissy, fotografiju sina je objavio i John. Pretpostavlja se da je Miles svoje ime dobio prema Milesu Davisu, jazz trubaču, budući da je srednje ime male Lune – Nina, prema pjevačici Nini Simone. Nije strano da pjevač i simpatična voditeljica imena biraju prema velikim glazbenim zvijezdama, iako još uvijek ništa nije potvrđeno.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Manekenka je na Instagramu objavila video gdje je otkrivala svoju drugu trudnoću, a par je duže vremena radio na drugom djetetu. Chrissy nije krila probleme na koje je nailazila dok je pokušavala zatrudnjeti, a kada je pričala o drugom djetetu, spominjala se i surogat majka. Ipak, manekenki se očito sreća osmjehnula i želja joj se ispunila.

John Legend i Chrissy upoznali su se na snimanju njegovog spota za pjesmu Stereo i od tada su dobili kćer Lunu i vjenčali se. Nedavno je Chrissy podijelila na društvenim mrežama da im je uginuo dugogodišnji ljubimac, pas, buldog Puddy što ju je potpuno slomilo.