Supruga pjevača Johna Legenda, manekenka Chrissy Teigen pohvalila se na svom Instagramu videom na kojem njihov jednogodišnji sin Miles, koji se upravo 'napapao', sretan uspijeva izgovoriti djeci najdražu riječ na svijetu: 'Mama'. Manekenka se, sasvim očekivano, rastopila i uz video samo napisala: 'Ah'.

Objava je zaradila puno raznježenih komentara, a među prvima javila se Kim Kardashian West. 'O moj bože, neodoljiv je! Tako je sladak', napisala je reality zvijezda. U komentarima se našlo i pitanje je li to prvi put da je Miles izgovorio mama, ali Chrissy na to nije ništa odgovorila. 

Inače, 33-godišnja Chrissy i 40-godišnji John uz Milesa imaju i dvoipol godišnju kći Lunu. Chrissy je poznata po tome što gotovo svakodnevno objavljuje preslatke fotografije svoje dječice i njihove zajedničke avanture. Također su njene objave vrlo često usmjerene na roditeljske savjete drugim majkama te nerijetko i sama zatraži pokoji, a voli podijeliti i hranu koju priprema na što mnogi pratitelji s oduševljenjem reagiraju.  

Par se vjenčao 2013. godine na talijanskom jezeru Como. Milesa su dobili su teško, tek nakon procesa potpomognute oplodnje, a sama Chrissy priznala je kako je uživala u obje trudnoće jer je jedva čekala da John i ona postanu roditelji.