Modni stilist Neven Ciganović je u posljednje vrijeme žestoki kritičar javnih osoba i hrvatske estrade. Skoro pa ništa ne promakne njegovom radaru modnih gafova. Nakon što je nedavno 'oprao' voditeljicu i producenticu Anotniju Blaće zbog njezine perike, 47-godišnji stilist se ponovno okomio na 39-godišnju pjevačicu Maju Šuput, kojoj je prošli mjesec kritizirao vjenčanu haljinu i styling cjelokupne svadbe održane u Istri. Svog konkurenta, stilista Marka Grubnića, koji gaji blisko prijateljstvo s Majom, tada je optužio da je njenu vjenčanicu plagirao od neimenovanog izraelskog dizajnera. 

Neven je ovog puta s pratiteljima na Facebooku podijelio fotografiju s popularne kineske web stranice za naručivanje odjeće, na koju je dodao fotografiju Maje Šuput. Haljina koju nosi pjevačica jednaka je modelu haljine koji se prodaje na toj stranici po cijeni od 26 dolara, odnosno nešto više od 160 kuna. 

'Ono kad te Kinezi te kao vjernog kupca uzmu za zaštitno lice njihovih krpica (čak im ne smeta ni što su ti slova zbog photoshopa malo pobjegla u predjelu struka, a da o štakama ne govorim)! Ne znam je li čak i Karleuša imala takvu privilegiju', napisao je.  Podsjetimo, pjevačica koju zovu i 'kraljicom svadbi', nosila je istu haljinu u listopadu kad je imala nogu u gipsu.