Najbolji srpski tenisač Novak Đoković oporavlja se od ozljede lakta na Wimbledonu a prognoze govore da do kraja tekuće sezone neće nastupati na turnirima. No, izgleda kako je popularni tenisač, nekada uvjerljivo najbolji na svijetu, pronašao nove prioritete u svom životu i da se oporavlja na najbolji mogući način - okružen svojom obitelji.
Novak je tako prvo na Facebook stavio fotografiju na kojoj sa sinom Stefanom izrađuje automobil od kartona. A sve je popratio zanimljivim komentarom: "Znam da se pitate kako sam i kako se oporavljam. Uglavnom provodim vrijeme ili na terapijama ili sa obitelji. Moji su dani vrlo mirni i vrlo sam zahvalan na svakom trenutku s najvoljenijima. Evo jedan trenutak tate i sina koji prave kobajagi auto od kartonske kutije. Od sada sve pravimo duplo jer s nestrpljenjem iščekujemo bebu. Kakav blagoslov!", napisao je Novak.
Nedugo nakon toga na Instagramu je objavio fotografiju također sa Stefanom kako gledaju crne labude u jezeru te ponovno raznježio sve svoje fanove postom: 'Gledati svijet očima dvogodišnjaka donosi puno boje u nj...'