Story radio
Početna Celebrity 12885 prikaza 12. veljače 2019.

Novi detalj na ruci poznate Hrvatice

Novi trend je na vratima

Ručni sat nezaobilazan je modni detalj koji je točka na i svakom outfitu, bilo da se radi o muškarcu ili ženi. Vodeći se vizijom kreiranja jedinstvenih, drugačijih satova, nastao je brend Geppetto!

Geppetto je hrvatski brend atraktivnih ručnih satova izrađenih od pravog drveta. Kao što niti jedno drvo nije jednako, tako niti jedan Geppetto sat nije jednak drugome te noseći ovaj sat možete biti sigurni da imate unikat koji će izazvati zanimanje prisutnih gdje god se nalazili.

 | Author:

Svaki sat ručno je izrađen od pravog afričkog drveta, a za savršen rad sata zaslužan je pouzdan i provjeren švicarski mehanizam. Staklo je jedan od glavnih elemenata sata. Za razliku od većine satova iz ove cjenovne kategorije koji imaju mineralno staklo, Geppetto satovi imaju safirno staklo otporno na ogrebotine.

 | Author:

Geppetto je početkom godine predstavio svoju prvu kolekciju pod nazivom „Original“ koja se sastoji od 6 satova modernog, minimalističkog dizajna pogodnih za svaku prigodu. Svi satovi iz ove kolekcije su unisex satovi koji jednako atraktivno izgledaju na muškoj i na ženskoj ruci, što ih čini idealnim za parove.

 | Author:

 

Svaki sat moguće je personalizirati graviranjem željene poruke na stražnjoj strani sata. Uz svaki sat dolazi i alat za namještanje veličine narukvice tako da se sat može jednostavno prilagoditi svakoj ruci, bez odlaska uraru.

 | Author:

Vraćanje prirodi jedini je ispravan način poslovanja. Upravo iz tog razloga Geppetto od svakog prodanog sata donira novčani iznos za obnovu požarom opustošenih šuma Dalmacije. Postanite i vi dio ove pozitivne modne hrvatske priče!

 | Author:

Više o Geppetto satovima možete saznati na web shopu www.geppettowatches.com gdje satove možete i naručiti te će satovi biti dostavljeni na vašu kućnu adresu besplatno!

 | Author:

Više fotografija i informacija također možete pronaći i na Instagramu (@geppetto.watches) i Facebooku (www.facebook.com/Geppetto-Wooden-Watches-527846354344111).

 | Author:

 

Komentari