Princ Charles i njegova odabranica Camilla su u sklopu 12-dnevne kraljevske turneje po Karipskim otocima odlučili uzeti slobodan dan od kraljevskih obveza. Par je lijep i sunčan dan odlučio iskoristiti za uživanje na plaži. Camilla je na sebi imala plavi jednodjelni kostim, kojeg je kasnije zamjenila s istim takvim svijetloplavim i većinu vremena je provela kupajući se u moru. Oko vojvoda od Cornwalla su na plaži svo vrijeme bili zaštitari, ali kraljevski par se nije dao smesti njihovim prisustvom. 

Charlesu su svi pohvalili isklesano tijelo, te zaključili da izgleda odlično za jednog 70-godišnjaka, prenosi TMZ.com. Na plaži je nosio kupaće gaće s cvjetnim uzorkom, pa su mnogi fanovi zaključili da princ prati trendove. 

Camilla puno drži do svog imidža, a poznato je kako je bila jedna od najomraženijih članova kraljevske obitelji. Ovakvim fotografijama kojima pokazuje svoju prirodnost sigurno će pridobiti simpatije puka. Inače, 71-godišnja vojvotkinja od nekad omražene figure u britanskoj javnosti postala je omiljena, barem tako tvrde tamošnji mediji. 'Mislim da Camillu britanska javnost počinje doživljavati kao normalnu ženu, što ona i jest. Čvrsto stoji na zemlji i nema ono uobraženo držanje koje joj se oduvijek predbacuje', nedavno je izjavio jedan neimenovani novinar.