Michelle Williams, 38-godišnja glazbenica, poznatija kao članica grupe 'Destiny's Child' posljednjih se mjeseci, od kad je u prosincu prekinula zaruke s partnerom Chadom Johnsonom, bori s depresijom. Pjevačica, koja se borila s depresijom od svoje 13. godine, otkrila je da ju je spomenut prekid slomio i da su joj se ponovno pojavila suicidalne misli, koje nije osjetila od vremena kada je, uz 37-godišnju Beyonce i 38-godišnju Kelly Rowland, bila članica proslavljne ženske pjevačke skupine, prenosi magazin 'People'.  

'Bila sam slaba, vrlo depresivna i mislila sam da je to kraj mog života', rekla je u spomenutom intervjuu i nadodala da nije mislila da će zbog svega što ju je slomilo, danas, u ovom trenutku, biti živa. 'Osjećala sam se kao da sam propala, kako u javnom tako i privatnom životu. Nisam se više prepoznala, znala sam da sam ja ipak nešto više od toga', ispričala im je. Michelle i njen sada već bivši zaručnik, zaručili su se u ožujku prošle godine. Iako je počela planirati vjenčanje, u listopadu je priznala da pati od depresije, zbog čega je i potražila pomoć, kako bi poradila na svom mentalnom zdravlju. 

Danas, nekoliko mjeseci nakon svega što joj se dogodilo, pjevačica je ispričala da su pozitivni mjeseci napokon ovdje i da se nakon što je otkazala zaruke, osjeća puno bolje.