Američki glumac, 57-godišnji George Clooney, povodom promocije nove mini serije 'Catch 22', gostovao je u emisiji 'Today' te je s voditeljicom Savannah Guthrie razgovarao o svojoj djeci, uskoro dvogodišnjim blizancima, kćerkici Elli i sinu Alexanderu. Naime, George je oduševljeno govorio o svojim mezimcima te je ponosno rekao kako su njegovi blizanci usavršili abecedu na talijanskom i engleskom jeziku. 

'Iako su blizanci oni su sasvim različite osobnosti, no jako su pametni i zabavni. Puno se smiju i već sada izvode nepodopštine. Stavljaju maslac od kikirikija na svoje cipele i to im je jako smiješno. Već sada znaju abecedu na talijanskom i engleskom jeziku, a to ni ja ne znam', s ponosom je otkrio te se dotaknuo i svoje supruge, 41-godišnje odvjetnice za ljudska prava, Amal Clooney kojoj se divi zbog uspješnog vođenja karijere uz odgoj djece.

'Amal je prva odvela pripadnike ISIL-a pred sud, brani Jezide zbog genocida kojeg su doživjeli i pokušava izvući Reutersove novinare iz Myanmara, a uz sve to je savršena majka i predivna supruga i zbog toga se osjećam kao da sam dobio zgoditak na jackpotu', kaže. 

Podsjećamo, George i Amal su uplovili u bračnu luku prije četiri i pol godine te imaju dvoje djece, blizance kći Ellu i sina Alexandera. No, 2017. godine je upravo Amal za The Hollywood Reporter rekla kako nema u planu ponovno ostati trudna nakon što je rodila blizance.