Američki glumac, 57-godišnji George Clooney, konačno je odlučio prokomentirati situaciju u kojoj se našla trudna Meghan Markle. Kako prenosi People, glumac se na premijeri svoje posljednje serije dotaknuo teme vojvotkinje od Sussexa i odlučio stati u obranu dugogodišnje prijateljice. 

'Novinari neprestano progone Meghan posvuda i doslovno je kažnjavaju', prokomentirao je glumac te usporedio Meghan s pokojnom princezom Dianom. 'Ona je žena koja je u sedmom mjesecu trudnoće, a progonjena je na isti način na koji je Diana bila i zapravo se povijest ponavlja. Vidjet ćemo kako će se ova završiti', zaključio je Clooney.

Također, 57-godišnjak je prokomentirao i navode kako će upravo on biti kum Harryjevom i Meghaninom djetetu. 'O da, očigledno ću biti kum kraljevske obitelji', rekao je Clooney novinarima prije nego što je sve razjasnio. 'Ja sam otac blizanaca, imam dovoljno posla - doslovno', našalio se glumac i tako opovrgnuo nagađanje kako će kumovati paru na čijem je vjenčanju bio gost u svibnju prošle godine. 

Podsjećamo, Meghan Markle ne prestaje puniti naslovnice svjetskih medija otkako je prije nešto manje od godinu dana postala supruga princa Harryja. Nakon što je par u listopadu prošle godine objavio kako očekuju svoje prvo dijete, fotografi neprestano prate svaki korak vojvotkinje, a često je i na meti kritičara. Jedna od posljednjih optužbi s kojom se 37-godišnja vojvotkinja od Sussexa suočava jesu natpisi kako je cijelu trudnoću lažirala te da će prinovu u kraljevsku obitelj na svijet donijeti surogat majka.