George Clooney, 58-godišnji američki glumac uživa na odmoru sa suprugom, 41-godišnjom odvjetnicom za ljudska prava, Amal. Par je na odmoru u Italiji, a sinoćnju večer su proveli u Veneciji, prenosi Dailymail.uk. Večerali su u luksuznom talijanskom restoranu Da Ivo. Restoran je poseban po tome što se do njega, osim automobilom, može doći i klasičnim venecijanskim čamcima - gondolama. Upravo su taj način prijevoza odabrali i Clooneyjevi.

Lijepa Amal nosila je crnu večernju haljinu koja savršeno pristaje njezinoj figuri, a svoju je dugu kosu oblikovala u raskošne valove. Make-upom je istaknula svoje usne na koje je stavila crveni ruž. George je nosio klasično crno odijelo i bijelu košulju. I dok je Amal sve očarala svojom odjevnom kombinacijom, razigrani George je dobio simpatije jer se na kraju večeri oduševljeno fotografirao s kuharima iz restorana.

Podsjetimo, par je u braku od 2014. godine, a zajedno imaju i dvoje djece, dvogodišnje blizance Alexandera i Ellu. Donedavno su medijima kolale glasine da su pred razvodom, a fotografije ove romantične večeri sigurno će ušutkati sve zle jezike. Osim toga, društvenim su medijima kružile priče da je Amal možda ponovno trudna. Zašto su Clooneyjevi izabrali tako tajnovit dolazak i skrivaju li možda trudnički trbuščić, tek će se vidjeti. George i Amal trenutno odmaraju u svojoj vili na jezeru Como, gdje su nedavno ugostili i bivšeg američkog predsjednika Baracka Obamu.