Nakon što je u stranim medijima prije nekoliko dana odjeknula vijest kako 58-godišnji George Clooney ima izvanbračno dijete s bivšom djevojkom, 39-godišnjom glumicom Stacy Keibler, bračni par Clooney, 41-godišnja odvjetnica za ljudska prava Amal te 17 godina stariji glumac, prvi su put viđeni zajedno u javnosti.

Naime, vidno raspoloženi supružnici, pridružili su se Amalinoj majci Bariji na svečanoj večeri u luksuznom hotelu Villa D'este na jezeru Como. U kratkoj zelenoj haljini, odvjetnica je zablistala pored supruga, od kojeg se nije odvaja cijelu večer, a ako je suditi prema fotografijama, čini se kako se par ne zamara posljednjim medijskim napisima u kojima se glumca proziva kako je otac petogodišnje kćerkice bivše djevojke Stacy, s kojom je bio neposredno prije Amal. 

Podsjećamo, iako se nitko od glavnih aktera nije oglasio povodom nagađanja, strani su se mediji posljednjih dana raspisali o Georgeovoj izvanbračnoj kćeri sa Stacy Keibler s kojom je 58-godišnjak bio u vezi od 2011. do 2013. godine. Nakon Stacy, George je upoznao Amal, kojoj je godinu dana kasnije izrekao sudbonosno 'da', a 2017. dobio blizance, sina Alexander i kći Ellu.