U tijeku posljednjih priprema za sutrašnju Doru 2019. koju će otvoriti 26-godišnja Franka Batelić, lijepa pjevačica je pronašla i trenutke za odmor te uživanje u sunčanoj Opatiji. No, dane ipak ne provodi samo u društvu kolega, već joj se pridružio i suprug, 33-godišnji bivši reprezentativac, Vedran Ćorluka te njihov pas Oski. S obzirom na to kako je jučer bilo i Valentinovo, Vedran je sa svojim vjernim pratiteljima podijelio trenutak intimne večere na Instagram storyju. Naime, objavio je kako Dan zaljubljenih ne slave samo on i Franka, već je i njihov četveronožni mezimac zajedno s njima na večeri.

Inače, ovaj se slavni par trudi svaki slobodan trenutak provodi zajedno s obzirom na njihov život na relaciji Zagreb - Moskva. 'U takvoj smo vezi od početka i naviknuli smo se na udaljenost. Naravno da planiramo živjeti zajedno na istoj adresi, ali obožavam Moskvu pa kad god imam slobodnog vremena, otputujem onamo. Ži­vimo u 21. stoljeću, postoje letovi i telefoni pa udaljenost više nije problem', rekla je nedavno uvijek nasmijana Franka za Story.

Podsjećamo, nakon romantične svadbene ceremonije koja se ovoga srpnja održala u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti, gdje su nogometaš Vedran Ćorluka i njegova odabranica, domaća glazbenica Franka Batelić, jedno drugome izrekli vječne zavjete i tako svoju ljubav okrunili brakom, svadbena povorka se uputila prema luksuznom imanju Meneghetti, gdje je do jutarnjih sati trajala proslava njihovog najvažnijeg dana.