Jedan od najboljih svjetskih nogometaša, 34-godišnji Cristiano Ronaldo, posljednjih se dana s partnericom, 25-godišnjom manekenkom Georginom odmarao u Grčkoj. Paru su društvo na odmoru pravili nogometašev sin, devetogodišnji Cristiano Ronaldo Junior, dvogodišnji blizanci Eva Maria i Mateo, koje je također rodila surogat majka, te jednogodišnja kći Alana koju ima iz veze s manekenom, a iako inače brižljiv otac, nogometaš je sada privukao pažnju svojim nezainteresiranim ponašanjem prema vlastitoj djeci. 

Naime, fotografi su mnogobrojnu obitelj uhvatili na odlasku iz luksuznog Westin Resorta u kojemu se odsjeli, a iako je ukrcavanje u zrakoplov s malom djecom posebno komplicirano, nogometaš se nije previše opterećivao te se na objavljenim fotografijama može vidjeti kako je svu brigu oko djece i prtljage na sebe preuzela 25-godišnja manekenka dok je Portugalac ležerno šetao noseći samo ručnu prtljagu. Manekenki su pritom pomagale dadilje i zrakoplovno osoblje.

Podsjećamo, Ronaldo i Georgina veliki su ljubitelji putovanja pa se manekenka tako nerijetko putem svog Instagram profila hvali fotografijama s raznih egzotičnih destinacija. Iznimka tako nije bila ni Grčka gdje su nastale spomenute fotografije, a odakle se 25-godišnjakinja hvalila atraktivnim fotografijama s plaže.