'Svi kažu da će biti bolje, ali ja u to ne vjerujem. Osjećam da nema pomaka i to me užasava, ali što je, tu je. Ne mogu se ubiti', tužno je priznao o svom zdravstvenom stanju srpski pjevač Darko Lazić za 'Alo VIP'. Iako je prošlo skoro godinu dana od stravične prometne nesreće koju je skrivio pod utjecajem alkohola i u kojoj je zamalo poginuo, 27-godišnji folker se još nije oporavio.

Liječnici su u Darkovom slučaju napravili sve što su mogli. Polomljena karlica je srasla, pluća su se oporavila, slezena je izvađena, ugrađen mu je umjetni kuk, ali funkcija u desnom stopalu se nije vratila. Darko je povratio mišićnu masu, uspio se osloboditi invalidskih kolica i štaka no kretanje mu i dalje otežava desno stopalo koje ne može pomaknuti. Navodno mu trebaju i presaditi bubreg koji mu je nastradao u nesreći. Njegovi liječnici kažu kako su iscrpili sve metode liječenja, ali željenih rezultata nema. Osim stopala, kretanje mu otežava i poveći broj kilograma koji je nabacio na sebe nakon nesreće.

Podsjetimo, Darko je nedavno postao otac sina Alekseja kojeg mu je rodila 20-godišnja zaručnica Marina Gagić. Iz okončanog braka sa 33-godišnjom pjevačicom Anom Sević ima petogodišnju kćerkicu Lorenu.