Crveni tepih na Emmy dodjeli nagrada uvijek je jedan od najglamuroznijih, a iako uvijek zna biti modnih gafova, outfiti poznatih dama ove godine izgledali su tako dobro da je bilo teško izdvojiti nekoliko najboljih.

Dok se neke najbolje osjećaju u volumioznim krinolinama i izgledaju poput pravih princeza, druge su ipak sigurnije u profinjenim kombinezonima ili pak večernjim haljinama. Ove godine (ne)boja koja je dominirala na crvenom tepihu je bijela u kojoj su brojne dame izgledale kao da će izreći sudbonosno 'da' i odlično im je pristajalo.

Predvodnice 70. dodjele Emmy nagrada kada je u pitanju moda definitivno su Scarlett Johansson u Balmain haljini izrađenoj po narudžbi, dubokog dekoltea i rasporka koji joj je otkrio cijelo bedro; Jessica Biel koja se za razliku od Scarlett odlučila na Ralph and Russo bijelu haljinu bez naramenicu iz kolekcije jesen 2018; Poppy Delevingne u mint zelenoj haljini prepunoj volana; te Penelope Cruz koja je ostavila bez dana u Chanel bajkovitoj haljini ukrašenoj perjem i dijamantima oko vrata. S druge strane, jedna od najupečatljivijih i najelegantnijih bila je Maika Monroe u bijelom kombinezonu s resicama koji je savršeno pristajao njenom vitkom tijelu, dok je Heidi Klum ponosno pokazala svoju figuru u Zac Posen Resort 2019 haljini bez naramenica.

3975