PRVI 100 SUDIONICA UTRKE DOBIT ĆE DIZAJNERSKU MAJICU BY ENVY ROOM NA DAR PRILIKOM REGISTRACIJE. NATJECATELJICE UTRKE MORAJU TRČATI U DIZAJNERSKOJ MAJICI.
CURE! NE PROPUSTITE! Prijavite se na Story utrku na štiklama i osvojite fenomenalne nagrade!
Story 

ŽENSKA UTRKA NA ŠTIKLAMA!

Natjecateljice očekuju vrijedne nagrade:

1. nagrada: 10.000 kuna na potrošačkoj kartici ( Pobjednica utrke se obavezuje 5000 kuna od ukupnog iznosa donirati udruzi Pink.Life.) 2. nagrada: poklon bon u vrijednosti 3000 kuna 3. nagrada: poklon bon u vrijednosti 2000 kuna studia ljepote Marcela?PRAVILA UTRKE ZA NATJECATELJE ŽENSKE STORY PINK UTRKE NA ŠTIKLAMA!Na utrku se mogu prijaviti svi punoljetni natjecateljice/i na način da nam pošaljite mail s naznakom STORY PINK ŠTIKLA PRIJAVA s osobnim podacima (ime i prezime, datum rođenja, adresa i broj telefona i veličinu cipele) na story@story.hr. Prijave šaljite najkasnije do 12. listopada 2017.Svi prijavljeni na e-mail će dobiti obavijest o sudjelovanju sa svim potrebnim informacijama, te vas molimo da odgovorom potvrdite svoj dolazak, najkasnije do 12. Listopada 2017.

Dolazak odabranih natjecateljica na start je o vlastitom trošku.

Molimo sve natjecateljice da u subotu, 14. listopada u 9.00 sati dođu na info pult Story PINK utrke na štiklama, te ponesete osobnu iskaznicu, kako bismo mogli obaviti registraciju natjecateljica, koja obuhvaća dodijeljivanje rednog broja za utrku te mjerenje potpetica.

VAŽNA NAPOMENA:

  • U utrci ne mogu sudjelovati natjecateljice koje se članice Hrvatskog atletskog saveza u 2017. godini. Ukoliko se dokaže da je natjecateljica članica Hrvatskog atletskog saveza bit će diskvalificirana, a nagrada će biti uručena drugoplasiranoj.
  • U utrci NE MOGU sudjelovati natjecateljice koje su 2016. na Storyjevoj utrci na štiklama osvojile nagrade odnosno bile među prve tri pobjednice Utrke.
VISINA POTPETICA u kojima se trči mora sadržavati sljedeće parametre:- ne smije biti niža od 8 centimetara- ne smije biti šira od 2 centimetra. Visina potpetice podrazumijeva mjerenje od mjesta gdje počinje peta do dna štikle, a širina od 2 cm mjerit će se na sredini same štikle. Sve natjecateljice moraju biti punoljetne, iznad 18 godina.Utrka se trči na minimalno 50 metara. Natjecateljice će pristupiti kvalifikacijskim utrkama, a svaka pobjednica kvalifikacijskih utrka ulazi u finalnu utrku u kojoj nagradu osvajaju najbrže tri natjecateljice.