Nevena Rendeli Vejzović svoj je život uvelike promijenila otkako je postala majka preslatkih blizanki. HRT-ova voditeljica lani je na svijet donijela Mare i Leu, a od tada svoje obožavatelje redovito 'časti' detaljima iz majčinskog života zahvaljujući društvenim mrežama. Kako svojoj majci ponekad zadaju muke i besane noći, malene su se prvi puta našle u situaciji gdje su zamijenile uloge s Nevenom.

A post shared by Nevena (@nevenarendeli) on

'Daj me pusti da spavam imala sam burnu noć', napisala je ispod fotografije na kojoj malena Mare spava u svom krevetiću prekrivena dekicom preko glave. Poznato je da Nevenin san ometaju male princeze, a sada je ona odlučila gnjaviti njih dok spavaju ne bi li se našalila na vlastiti račun. Ova fotografija ubrzo je izazvala komentare Neveninih prijatelja i obožavatelja koji ovu gestu smatraju preslatkom.

A post shared by Nevena (@nevenarendeli) on

Nevena je zimu iskoristila kako bi, u društvu supruga i kćeri, uživala u svim čarima koje nose hladni dani i snijeg pa se četveročlana obitelj tako uputila na zimovanje. Iako Mak i Nevena uživaju družeći se s kćerima u bajkovitoj kolibi s kaminom, par je iskoristio jedan od rijetkih slobodnih trenutaka samo za sebe te ga 'ispucao' na skijaškoj stazi.

A post shared by Nevena (@nevenarendeli) on

Foto: Instagram