Šesta epizoda popularnog showa 'Ples sa zvijezdama' bila je vrlo napeta. Zvijezde su se maksimalno trudile, njihovi su ih mentori podučavali najbolje što znaju, a sva prikupljena znanja zajedno su pokazali u sinoćnjoj epizodi koja je, uz dobru glazbu, zabavila sve gledatelje pred malim ekranima.

U plesnom dvoboju na kraju emisije ovaj su se put našli Damir Kedžo i Helena Janjušević s Markom Grubnićem i Elom Vuković. Rumba je plesni stil s kojim su plesni parovi odmjerili snage u plesnom dvoboju. Žiri je rekao svoje -Almira je glasovala za Marka i Elu, Nicolas se složio s njom kao i Dinko i Tamara. Marko i Ela plesni su par koji je četvrti put izašao kao pobjednik iz plesnog dvoboja, a Damir i Helena napustili su show. O ispadanju iz 'Plesa sa zvijezdama' oglasio se i Kedžo na svom Instagram profilu. 

'Ja sam svoju avanturu ovdje odradio. Premoren, ali presretan što sam upoznao sve ove divne ljude i plesao. Hvala mojoj Heleni što si na mene prenijela toliko znanja i ljubavi. I vjerovala u mene čak i kad ja nisam. Idemo dalje. Ja već u sljedećim danima bježim u studio i snimam nešto novo. Volim vas', napisao je pjevač.

U objavi koja je rastužila mnogobrojne pratitelje bilo je i onih koji su komentirali kako je nepravedno što je baš ovaj par ispao iz natjecanja kao i da ih je bio užitak gledati. 'Bio si super, nemaš za čime žaliti, jer vidjelo se koliko si svaki put dao zaista sve od sebe', 'Falit ćete', 'Bilo vas je užitak gledati, emisija neće biti ista bez vas', poručili su obožavatelji u komentarima.