Modna blogerica, Petra Mastelić ovog je ljeta sa svojim dugogodišnjim partnerom Franom Mastelićem drugi put razmijenila zavjete, te još jednom potvrdila koliko je njihova ljubav jaka. 

No prvo vjenčanje koje su Petra i Frano imali bilo je prije točno dvije godine na plaži u San Fransicsu u kojem i danas žive, a blogerica je na svojim društvenim mrežama taj posebni trenutak odlučila podijeliti sa svojim pratiteljima kojima je otkrila nove detalje u vezi njihovog romantičnog trenutka 10.prosinca 2016.

' Kiša je tjednima padala kao iz kabla i skoro smo odustali od nauma da se vjenčamo na plaži, ali odjednom se razvedrilo dovoljno koliko je nama trebalo da kažemo sudbonosno ‘da’ i da bacimo kupanac u oceanu. Onda je ponovo počela kiša, pa sad nek mi netko kaže da to nije bila čarolija' napisala je Petra uz opis fotografije nje u vjenčanici i Franje u boksericama dok se kupaju u oceanu. 

Prisjetimo, se zbog ljubavi prema Frani Masteliću kojeg je upoznala na Visu odselila se 'preko Bare', a tamo je njezin suprug, inače Sinjanin studirao na višem američkom sveučilištu biznis menadžmenta koji je naposljetku i diplomirao.