Story radio
Početna Celebrity 4037 prikaza 15. ožujka 2019.

Danijela Dvornik: 'Konop mi dajte'

Instagram screenshot.

Težak dan

Danijela Dvornik ne prestaje uveseljavati svoje pratitelje na instagramu. Blogerica, baka i svestrana žena, 51-godišnja Danijela svaki dan vježba i na svom profilu dijeli napredak. Ovoga puta podijelila je fotografiju na kojoj podiže utege u teretani, te ispod nje napisala: 'Od kada radim sa trenerom, puno je bolje jer nikada ne bih mogla sama sebe upregnuti kao što to on čini. Osjećam napredak od prvog treninga. Obožavam ovo mučenje na neki mazohistički način '.

Pokazala je osim toga i koliko snage ima udarajući konopom o tlo dok je trener motivira. 'Konop mi dajte', napisala je Danijela uz snimku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Pod postom su se mogli naći samo komentari hvale pa su tako neki od njih: 'Svaka čast. Upornost je velika vrlina a trud se uvijek isplati', 'Vauuu,ja ti se divim,žena zmaj! Bravo, malo se sramim jer nemam hrabrosti kao ti', 'Jako hrabro, Danijela!'.

Podsjećamo, nedavno je blogerica otkrila kako ju za motivaciju treba 'nagaziti' jer želi osjetiti bol. 'Odradila sam trening. Počela sam raditi s trenerom (budem ga pokazala) jer su mi treninzi postali dosadni, jer ne mogu prijeći svoju granicu, jer me treba nagaziti, jer želim rezultate, jer želim osjetiti bol u mišićima, jer želim da mi opet bude zabavno i motivirajuće', iskreno je priznala Danijela.
 

Komentari