Otkako je prošli mjesec napunila baterije na odmoru u Madridu, 51-godišnja blogerica, majka i baka Danijela Dvornik posvetila se čuvanju jednogodišnje unučice Balie i oblikovanju svog tijela. Svako malo na društvenim mrežama objavi fotografiju iz fitness studija, na kojoj se vidi kako naporno trenira. Prema njenim riječima, ustaje svaki dan u šest sati kako bi već u osam bila na treningu. 

Za njeno sve vitkije tijelo odgovoran je naočiti trener kojeg je Danijela dosad skrivala od objektiva. Nije otkrila njegovo ime niti iz koje zemlje stiže, samo da ne zna govoriti hrvatski. Međutim, sada je napokon pokazala njegovo lice objavivši na Instagramu njihovu zajedničku fotografiju. Pritom je najavila kako mu je zadala novi zadatak, istesati joj stražnjicu kakvu ima Jennifer Lopez.

'On je krivac što ću imati guzu kao J.Lo. Ne štedi me niti mu moje godine išta znače. Voljna sam vam ga posuditi, osim što vježbate s njim, možete vježbati i engleski jezik, što nije na odmet', napisala je Danijela pokraj fotografije. Pratitelji su reagirali sa simpatijom u komentarima, a bilo je i zanimljivih izjava poput: 'A tko će ga platiti draga Dani?', 'a sat je... ne smijem ni pomisliti. Zato vježbaj sam ako ti je tanak novčanik', 'vi postižete vašu figuru vježbanjem, a J. Lo ima malo premasnu stražnjicu za moj ukus', a jedan muški pratitelj iskreno je otvorio srce i rekao: 'U svakom slučaju guza kod žena je zakon! Ne tičem se u moral, ali što je lijepo, lijepo je'.